Η Εταιρεία Ζώταλης λειτουρεί από το 1985. Κύριο μέλημά μας είναι ο ευχαριστημένος πελάτης.Οι νέες μας εγκαταστάσεις στο 3oχλμ Παιανίας-Μαρκοπούλου, στην Παιανία, είναι πιο αντάξιες της δουλειάς μας και ο πλέον κατάλληλος χώρος να δημιουργήσουμε ακόμα μεγαλύτερα πράγματα.

Η τεχνογνωσία μας στην επισκευή του αυτοκινήτου εξελίσσεται αδιάκοπα και προσπαθούμε συνεχώς να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες μας με σκοπό να προσφέρουμε ολοένα και οικονομικότερες αλλά και αποτελεσματικότερες διευκολύνσεις στους πελάτες μας.
Όσοι μας εμπιστεύονται, δεν το κάνουν μόνο γιατί θα επισκευάσουμε καλά το αυτοκίνητό τους, αλλά και επειδή ξέρουν ότι με το πάθος μας για τη δουλειά μπορούμε να πετύχουμε ένα άρτιο αποτέλεσμα.
Εμείς συνδυάζουμε τις προσωπικές μας εμπειρίες με αυτές των πελατών μας για να κάνουμε την καθημερινή τους μετακίνηση ευκολώτερη και πιο απολαυστική! Είναι γενική διαπίστωση πως βοηθάμε τον πελάτη να νιώσει άνετα βλέποντάς τον πάνω απ' όλα ως άνθρωπο, συνεργάτη και τέλος ως πελάτη.
Θεωρούμε πως η σημαντικότερη επένδυση στη δουλειά μας είναι οι ανθρώπινες σχέσεις και το αποδεικνύουμε καθημερινά, προσφέροντας διευκολύνσεις και εξυπηρετήσεις που δε θα μπορούσαν να αναφέρονται σε κανένα συμβόλαιο και καμία συμφωνία.
Σας παρέχουμε χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυσνη αυτοκίνητο αντικατάστασης, έτσι δε θα χρειαστεί να αλλάξετε τις καθημερινές σας ανάγκες.

Σε περίπτωση που σας τρακάρουν και η υπαιτιότητα δεν είναι δική σας αναλαμβάνουμε εμείς όλη την διαδικασία διακανονισμού της ζημιάς (πραγματογνωμοσύνης) με την ασφαλιστική εταιρεία. Αυτό σημαίνει για εσάς πως δε θα χρειαστεί να πληρώσετε εμάς και ύστερα να διεκδικείτε τα χρήματά σας.Το ολοκληρωμένο τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης οδηγού και αυτοκινήτου σε περίπτωση ατυχήματος, θα σας δώσει τις σωστές οδηγίες. Αναλαμβάνουμε την παραλαβή του αυτοκινήτου σας από τον τόπο βλάβης/ζημιάς προς το συνεργείο και μετά την αποκατάσταση όπου εσείς επιθυμείτε. Για επισκευές μεγαλύτερες της μίας (1) ημέρας, παρέχεται όχημα αντικατάστασης.

ΤΑ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΜΑΣ
  1. 1. Διαδικασίες διακανονισμού χωρίς ο πελάτης να ασχοληθεί καθόλου
  2. 2. Οχημα αντικατάστασης για όσες μέρες είναι το αυτοκίνητο στο συνεργείο μας
  3. 3. Παραλάβή του αυτοκινήτου από και προς τον τόπο που επιθυμεί ο πελάτης
  4. 4. Επισκευή - Φανοποιεία - Βαφή - Ανταλλακτικά
  5. 5. Ελαστικά - Αναρτήσεις
  6. 6. ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ service αυτοκινήτου