Θέλετε να κάνετε Service στο αυτοκίνητό σας;
Αφήστε το στα χέρια μας και απολαύστε ξέγνοιαστοι τα επόμενα ταξίδια σας!

Περισσότερα για το αυτοκίνητό σας

Στην εταιρεία μας μπορείτε να πραγματοποιήσετε οποιαδήποτε συντήρηση του οχήματός σας σύμφωνα πάντα με τις οδηγίες του κατασκευαστή και εφαρμόζοντας τις πλέον σύγχρονες μεθόδους στο χώρο του αυτοκινήτου. Η εταιρεία μας διαθέτει τον απαραίτητο τεχνολογικό εξοπλισμό και το έμπειρο προσωπικό που σας εξασφαλίζουν την ποιοτική και ασφαλή συντήρηση του αυτοκινήτου σας με γνώμονα τις αυστηρές διαδικασίες ελέγχου ποιότητας που έχουμε υιοθετήσει.

Επειδή το αυτοκίνητό σας χρειάζεται ολοκληρωμένη φροντίδα, η Car Application-Ζώταλης βρίσκεται εδώ να σας προσφέρει την ιδανικότερη λύση και στο service του αυτοκινήτου σας! Κλείστε online ραντεβού εύκολα, γρήγορα και με ξεκάθαρους όρους. Και με την ασφάλιση του αυτοκινήτου σας στην Car Application-Ζώταλης έχεις εξασφαλισμένη 20% επιπλέον έκπτωση σε ανταλλακτικά.

Η έκπτωση ισχύει 1 φορά ανά εξάμηνο και δεν συμπεριλαμβάνεται στα ελαστικά, στο αντιψυκτικό φρέον και στα υλικά εργασιών ταπετσαρίας.

Κλείστε Service σε 1'

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου.

Επίλεξε τα χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου σου & τις εργασίες που επιθυμείς.

Συμπλήρωσε τον αριθμό συμβολαίου του οχήματός σου.

Κλείσε online ραντεβού τη μέρα που σε βολεύει.

Σε εμάς θα βρείτε:

Ποιότητα

Η συντήρηση του αυτοκινήτου σας γίνεται με γνώμονα τις αυστηρές διαδικασίες ελέγχου και ποιότητας.

Εξειδικευμένο Προσωπικό

Το προσωπικό της εταιρείας μας είναι καταρτισμένο στον χώρο και ενημερώνεται συνέχεια για τους νέους τρόπους συντήρησης.

Κόστος

Στη Car Application-Ζώταλης θα βρείτε εξαιρετικές τιμές σε συνδυασμό με την άψογη ποιότητα των εργασιών μας.