Σχετικά με την Car Application- Ζώταλης
Κάνουμε τα πράγματα ευκολότερα στην εύρεση &
στην Συντήρηση του Αυτοκινήτου σας

Ποιοι είμαστε - Μάθε για εμάς

Ξεκινήσαμε το 1985 την επιχείρησή μας με το δικό μας φανοποιείο. Μετά από μια επιτυχημένη πορεία και αφού κερδίσαμε την εμπιστοσύνη σας  και με την επίμονη δουλειά μας, το 2007 επεκτείναμε την επιχείρηση μας με ένα νέο κατάστημα στην Παιανία για να εξυπηρετούμε ακόμα καλύτερα τις ανάγκες σας. Στις εγκαταστάσεις μας έχουμε όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για την επισκευή όλων των τύπων οχημάτων, για να παρέχουμε στους πελάτες μας ένα άριστο αποτέλεσμα και να μείνουν ικανοποιημένοι για την κάθε επισκευή. Επίσης, παρέχουμε μεταχειρισμένα οχήματα προς πώληση ή ενοικίαση τα οποία έχουν περάσει από service και έλεγχο.

Σε ποιους τομείς δραστηριοποιούμαστε στην εταιρεία μας;

Στην εταιρία Car Application-Ζώταλης δραστηριοποιούμαστε στους εξής τομείς:

Φανοποιία

Στην Car Application-Ζώταλης έχουμε τον απαραίτητο εξοπλισμό και ενημερωνόμαστε συνεχώς για τις νέες τεχνολογίες που εμφανίζονται στην αγορά, για την ακόμη καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας.Η έμπειρη ομάδα μας μπορεί να σας εξασφαλίσει το ιδανικό αποτέλεσμα για το αυτοκίνητο σας χρησιμοποιώντας ποιοτικά υλικά για τη μέγιστη αντοχή στο χρόνο. Επίσης, μεταξύ άλλων εργασιών, αναλαμβάνουμε την επισκευή πλαστικών μερών του οχήματος σας, επιδιορθώσεις ή αντικατάσταση στους καθρέπτες και στους προφυλακτήρες του αυτοκινήτου σας και προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στην καλύτερη σχέση ποιότητας αλλά και τιμής.

Συνεργείο Αυτοκινήτων

Στις εγκαταστάσεις μας παρέχουμε service αυτοκινήτων και έχουμε τη δυνατότητα να εξυπηρετήσουμε όλους τους πελάτες μας όποιο τύπο και μάρκα οχήματος και αν έχουν.

Πωλήσεις Μεταχειρισμένων Αυτοκινήτων

Στην Car Application-Ζώταλης εξυπηρετούμε όλους τους πελάτες που επιθυμούν να αγοράσουν μεταχειρισμένο όχημα. Πριν προχωρήσουμε στην κάθε πώληση, το κάθε αυτοκίνητο έχει περάσει από service, έλεγχο και εγγυόμαστε για την ικανοποίηση των πελατών μας και της ασφάλεια τους.

Ενοικίαση Αυτοκινήτου

Μαζί αναλαμβάνουμε να βρούμε το αυτοκίνητο που θα καλύψει όλες τις ανάγκες σας όσον αφορά τις μετακινήσεις σας. Επιλέξετε ανάμεσα στον μεγάλο στόλο αυτοκινήτων που διαθέτουμε και χαρείτε το ταξίδι σας στο έπακρον.

Χρονομίσθωση Αυτοκινήτου

Προσφέρουμε λύσεις για ιδιώτες και επαγγελματίες, χωρίς μεσολάβηση τράπεζας ή άλλες εξασφαλίσεις. Η Zotalease αποτελεί την ιδανική λύση για εκείνους που επιθυμούν να τα έχουν όλα μ' ένα μόνο συγκεκριμένο μηνιαίο κόστος.