Θέλετε να επισκευάσετε το αυτοκίνητό σας;

Τι ακριβώς κάνουμε;

Στην Car Application-Ζώταλης έχουμε τον σύγχρονο εξοπλισμό και ενημερωνόμαστε συνεχώς για τις νέες τεχνολογίες που εμφανίζονται στην αγορά για την ακόμη καλύτερη εξυπηρέτηση σας. Η έμπειρη ομάδα μας μπορεί να σας εξασφαλίσει το ιδανικό αποτέλεσμα για το αυτοκίνητο σας χρησιμοποιώντας ποιοτικά υλικά για την μέγιστη αντοχή στον χρόνο.

Στις εγκαταστάσεις μας αναλαμβάνουμε όλες τις εργασίες για τα μηχανολογικά, τα ελαστικά, τα ηλεκτρονικά την φανοποιεία το βαφείο  έτσι ώστε να μην χάνετε χρόνο με την μεταφορά του αυτοκινήτου από το ένα συνεργείο στο άλλο.

Εξατομικευμένη εμπειρία πελάτη

Ποιοτικά υλικά για την μέγιστη αντοχή

Αυτοκίνητο εξυπηρέτησης

Σχέση Ποιότητας και τιμής

Παραλαβή και παράδοση αυτοκινήτου στο χώρο σας

Συνεργασία με όλες τις Ασφαλιστικές Εταιρείες για την δική σας διευκόλυνση

Σύγχρονος εξοπλισμός

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για τη Φανοποιεία;

Στην φανοποιεία μας εγγυόμαστε την αποκατάσταση των ζημιών σας και την επαναφορά του οχήματός σας στην πρότερη κατάστασή του, καθώς η έμπειρη ομάδα μας μπορεί να σας εξασφαλίσει άψογα αποτελέσματα, χρησιμοποιώντας σύγχρονο εξοπλισμό, καθώς και ποιοτικά υλικά.

Με μόνο μια εξουσιοδότησή σας, αναλαμβάνουμε να φέρουμε εις πέρας με επιτυχία την διαδικασία της αποζημίωσης από την ασφαλιστική εταιρεία χωρίς τη δική σας συμμετοχή.

Σας παρέχουμε αυτοκίνητο εξυπηρέτησης εντός 24 ωρών το αργότερο έως την στιγμή που θα παραλάβετε το αυτοκίνητο σας. 

Η παραλαβή του αυτοκινήτου σας θα πραγματοποιηθεί μόλις επιβεβαιώσουμε την διεύθυνση και κατόπιν ραντεβού. Όταν το αυτοκίνητο είναι έτοιμο θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για τον τόπο και τον χρόνο παράδοσης. Το κόστος  παραλαβής και παράδοσης του οχήματος δεν επιβαρύνει τον πελάτη.

Συμπληρώστε τη φόρμα Επικοινωνίας

Η Ομάδα μας θα έρθει σε επαφή μαζί σας το συντομότερο δυνατόν για να λύσει όλες σας τις απορίες.